Valknutrin Emanaatioita – Ruunain Vala

Ruunain Vala on tarkoitettu lausuttavaksi jokaisen riimun kohdalla sekä alussa ja lopussa. Sitä voidaan käyttää myös todellisen Tahdon vahvistamiseksi.

Kautta Ódhinn-Vili-Ven, Kolmasti Suuren Mestarin, kulkiessani kohti mysteerejä, valan uljaan vannon, vakavasti nämä sanani, Korkean Halliin kuulutan!

Hypätä rohkeasti, hurjana riehuvan villipedon selkään, kosmisen tulen pauhatessa, maailman aina palaessa, sieluni liekin loistaessa, maitotien kirkkaana kierrellessä, emon lempeänä laiduntaessa, Mestarin Tähden johdattaessa polkuani, kohti kosmisia korkeuksia.

Ravaan Ruunalla raivoisalla! Ratkaisen Riimit rujot! Reippaasti ratsastan Runolaan!

Kulkea läpi Tulen ja Jään, ammottavan kidan avautuessa kaikkialla ympärillä, ilman pelkoa ja vailla toivoa, tuntea molemmat ääripäät, yhdistää ne kolmannessa korkeuksiin. Tämä on todellinen Tahtoni!

Läpäistä kaikki kolmen kolmion kulmat, ratkoa kulmaluvut kolminaisella avaimella, punoa auki Harmaan Vaeltajan hirttoköydet, sielun salat silmukoiksi, ylössuuntaaviksi sitoa, vapaaksi päästää vanhaan maailmaan vangitut, varjoisten kuolemantyrmien teljetyt ikkunat, avata kohti Aurinkoa. Tämä on todellinen Tahtoni!

Mimirin lammesta syvästä, ihmismielen kaivosta, luomisen kirjaimet koluta, veden elävöittävän nostattaa, korppien ja sotkan avulla, mysteeriluvut muistaa, aineellisuuden aionit vapahtaa, läpi umpikujien kulkea. Tämä on todellinen Tahtoni!

Ravaan riimujen rinnalla! Runot ratkon riimeiksi! Reippaasti ratsastan Runolaan!

Ratsastaa pedon hurjan selässä, luovuttamatta ja periksiantamatta, taipua ja joustaa tarpeen tullen, tiukan paikan tullen tulistua, joka säällä pää kylmänä pysytellä, ratsun uskollisen selässä, koluamattomilla mannuilla ravatessa, pois harhapoluilta jäädä, pysäyttämättömänä pysytellä, riimit ruunain ratkaista. Tämä on todellinen Tahtoni!

Kulkea läpi Korkean Hallien, nähdä itseni vastustajissani, oppia kaikista haasteistani, kohdata kaikki veljinäni ja sisarinani, lukinverkkoihin varjoisissa nurkkauksissa, sotkeutumattomana pysytellä, labyrintin loukkoihin, eksymättä jäädä. Tämä on todellinen Tahtoni!

Läpäistä lujasti ja varmasti, väsytetyn eläimen sydän, Voiton merkiksi juoda, kesytetyn villihärän veri, valaa uusi viini uusiin astioihin, kirkkaana killtäviin, leimuavina loistaviin, astua kohti mysteerejä, ikuisesti avautuvia. Tämä on todellinen Tahtoni!

Rivakasti raivaan reittini! Reivaan runot raameihin! Reippaasti ratsastan Runolaan!

Kautta Ódhinn-Vili-Ven,

totisesti, totisesti, totisesti, tapahtukoon näin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: