Valknutrin Emanaatioita – Päivittäinen Seremonia

Tässä on kuvattu lyhyesti yksi mahdollinen seremonia, jonka voit suorittaa päivittäin ja täten pyhittää päiväsi riimutyöskentelylle. Seremonia voidaan suorittaa 1-3 kertaa päivässä, joista ihanteelliset ajankohdat ovat 1) pian heräämisen jälkeen, 2) keskipäivällä, 3) hieman ennen nukkumaanmenoa. Täten se keskittää tielläkulkijan energioita ja aikaansaa pyhien voimien sekä elementtien suojaavan ja inspiroivan vaikutuksen.

MIkäli koet tarpeelliseksi, pukeudu rituaaliseen asusteeseen ja asetu seisomaan alttarisi ääreen. Sytytä kynttilä ja tilanteeseen sopiva suitsuke. Lausu ääneen Ruunain Vala ja kulloinkin meneillään olevan riimun galdr. Mikäli olet suorittanut jo koko riimusyklin, voit halutessasi käydä lyhyesti läpi jokaisen riimun katsomalla edessäsi alttarilla olevia riimukiviä jokaista vuorollaan, ja pyrkiä täten muodostamaan ja vahvistamaan maagista linkkiä riimujen salaisuuksiin.

Soita rituaalikelloa kolme kertaa otsasi kohdalla, kolme kertaa sydämesi kohdalla, ja kolme kertaa navan kohdalla. Kasta etusormesi ja keskisormesi puhtaassa vedessä, ja tee ilmaan rintasi edessä Thorin merkki ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle, lausuen samalla sanat:

Ódhinnin, Thorin ja Freyan nimeen, kuljen kohti mysteereitä!

Tämän jälkeen suuntaa katseesi alttarilla olevaan pentagrammiin ja keskitä mielesi hetkeksi tähän, lausumalla samalla sanat: Auttakoon henkiset voimat minua työssäni!

Katso seuraavaksi kynttilään, ja lausu sanat: Auttakoon Pyhät Tulet minua työssäni!

Katso seuraavaksi miekkaan tai tikariin, ja lausu sanat: Auttakoon Pyhät Tuulet minua työssäni!

Katso seuraavaksi maljaan, ja lausu sanat: Auttakoon Pyhät Vedet minua työssäni!

(Mikäli haluat, voit myös juoda maljasta seremonian kunniaksi. Suositeltavia juomia ovat esim. vesi, tuoremehu, tai juhlan kunniaksi punaviini.)

Keskitä tämän jälkeen huomiosi alttarin reunoilla oleviin kiviin, ja lausu sanat: Auttakoon Pyhät Maan Voimat minua työssäni!

Lopuksi suuntaa katseesi Hagalaz -kristalliin ja tunne kaikkien riimujen voiman, ymmärryksen ja viisauden keskittyvän sisääsi. Lopeta seremonia seisomalla alttarin edessä, soittamalla rituaalikelloa kolme kertaa otsasi kohdalla, kolme kertaa sydämesi kohdalla, ja kolme kertaa navan kohdalla, ja tee lopuksi tee ilmaan rintasi edessä Thorin merkki ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle, lausuen samalla sanat: Ódhinnin, Thorin ja Freyan nimeen, kuljen kohti mysteereitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: