Valknutrin Emanaatioita – Maadoitusrituaali

Tämä rituaali on muodosteltu tarkoituksessa pitämään vihkimyspolkua kulkevan henkilön energiat tukevasti maan pinnalle tuettuna. Rituaali voidaan toimittaa aina muiden rituaalien ja seremonioiden harjoittamisen yhteydessä niiden lopuksi, pitämään huolta siitä, ettei yksilön psyko-fyysiset energiat pääse huomaamatta sekavoitumaan tai avatumaan varomattomasti yhdeksän maailman eri tasoille; on aina hyvä pitää toinen jalka tuettuna kiinteän maan kamaralle, toinen tuettuna taivaanvahvuuteen. Näin estetään tehokkaasti työssä mahdollisesti ilmeneviä kaoottisia vaikutuksia.

Kun olet toteuttanut vuorossa olevan rituaalin tai seremonian, pysyttele edelleen alttarisi ääressä. Tee Ingwaz -riimun joogaharjoitus ja lausu samalla kyseisen riimun galdr. Soita rituaalikelloa kolme kertaa otsasi kohdalla lausuen sanat ”puhdistukoon henkeni”, kolme kertaa sydämesi kohdalla lausuen sanat ”kirkastukoon sieluni”, ja kolme kertaa navan kohdalla lausuen sanat ”valaistukoon ruumiini”. Kasta etu- ja keskisormesi maljassa olevassa vedessä, ja lausu tämän jälkeen seuraavasti tekemällä samalla Thorin merkki ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle: ”Ódhinnin, Thorin ja Freyan nimeen, kulkiessani kohti mysteereitä, minä tuen toisen jalkani Midgardriin, ja toisen jalkani Taivaanvahvuuteen.” Tämän jälkeen seuraa itse maadoitushymni, joka menee seuraavalla tavalla:

Kääntyköön kaikki harhailevat vaikutukset pois luotani,

älköön sekavuudessa elävillä hengillä olko voimaa minuun.

Älköön taitamattomuuteni olko esteenä polulla kulkemiselle,

vaan olkoon tieto ja viisaus aina luonani.

Minä tuen toisen jalkani Midgardriin, jotta maan väkevä voima olisi tukenani.

Minä tuen toisen jalkani Taivaanvahvuuteen, jotta se johdattaisi kulkemistani.

Minä tuen jalkani katoamattomaan kiveen, joka ei koskaan petä.

Minä puen ylleni voimavyön ja kultaisen haarniskan, jotka suojaavat minua työssäni.

Keskittyköön kaikki voimani maan tukevalle peruskalliolle,

kadotkoon sinne tänne tempoilevat voimat olemuksestani.

Suojelkoon Midgardrin vallitukset minua kaaoksen voimilta,

Asettukoon kaikki maailmat omille paikoilleen.

Soita lopuksi rituaalikelloa kolme kertaa otsasi kohdalla lausuen samalla ”puhdistukoon henkeni”, kolme kertaa sydämesi kohdalla lausuen samalla ”kirkastukoon sieluni”, ja kolme kertaa navan kohdalla lausuen samalla ”valaistukoon ruumiini”, ja tee lopuksi tee ilmaan rintasi edessä Thorin merkki ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle, lausuen samalla sanat: ”Ódhinnin, Thorin ja Freyan nimeen, kuljen kohti mysteereitä!” Aivan lopuksi voit vielä keskittää energiasi katsomalla alttarillasi olevaa pentagrammia muutaman minuutin ajan ja mietiskellä sitä, kuinka omat psyko-fyysiset energiasi keskittyvät tämän merkin alaisuudessa fyysiseen todellisuuteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: